Sunday, 18 September 2011

Sharing,Caring & loving!!!

Assalamualaikum..auucak!!! btw Qaseh letak tajuk ni cz..sume yang Qaseh share ng bestfren mnunjukkan kami care the others..bile caring mesti kami love 1 same len..ape org kate.. sharing,,caring &&& loving!! haa ni meh tgk pe yg teman nk share arini...aritu kan Qaseh de janji nk tunjuk kt korang ru8 baru kan..dannn kesempatan ni jgk Qaseh nak tunjuk kt korang kawan Qaseh..merangkap bestfren Qaseh...hek3...xadil la kan..org yg ari2 Qaseh jumpe, ari2 teman Qaseh makan ..p kelas sama, Qaseh  xtunjuk kt korang...
first, nak kenalkan korang ng rumate tersayang nama manje die Syafa..seperti yg dibgtahu sebelom ni..hehehe...name full Syafawati..cepat je kami leh rapat &share ckt sebanyak cite..& harap hub ni still smpi bile2 walaupun sem depan xpasti kite jd ru8 or x..xpe..ksh syg kite xjejas  wlopon kt berjauhan nti..
moga persahabatn kite berkekalan erk?
jeng3~~haaa ni la Syafa...ru8 aku..cantik die an..baik lagi..suke borak2 ngan Qaseh..xde la Qaseh bosan duk bilik..minggu 1st kami kenal cepat je kami leh rapat..pe org kate cpt jeq serasi..bukan senang tau nak dpt ru8 yg sesuai..kekadang seteng org xdpt ru8 sekepala..tp Qaseh sangat bersyukur sebab dapat ru8 terbaik..nti msti Qaseh syg bile nek sem dpn kami xsame2 lg..huk3..sob3..baru je smggu dh rase syg kt die..t klo de xpuas hati gtau vna erk..al maklumla..kt mnusia selalu wat salah kan..
ni gmbar kite mse kls sains makanan kan..hik3..
Second, Qaseh nak kenalkan korang ng kawan bek Qaseh ni..name manje die ayu..ayu mcm tuannye laa..kami kenal dr sem 2..hggalah saat ni kami still bestfren bkn setakat kwn bek..die gk selaku coursemate..sume kelas kami same je sem ni..p kls same2..mkn same2..sume bde la same2 je buat..tapi nasib baek husband die xjadik husband Qaseh jeq..muaahahaha..die ni baek sgt..matang..teq care..n yg ptg byk sgt tlg Qaseh.
p/s: ayu..saye sayang kt awk tau...vna hrp ayu bahagie di samping yg tercinte ye..

ni msae lwatan kite ke kandang lembu kan...luv u Dayah..tens sbb jd kwn vna smpi skrg
haaa ni si cantik manis..name die ehem.ehem.ehem. Hidayah..name glamour laaa..hek3..full name siti hidayah daud..matrik no..ermm alaa lupe..19963x ape ntah..aduh lupe..yg ayu pye Qaseh engat jek..hik3..si dayah ni..kawan bek Qaseh gak dari form 6 lagi, 1 kelas..1 asrama..cme xstu katil jeq..hak3..sume bde kami share..die gak coursemate Qaseh sekarang..tp jrg2 kami leh sembang lame2..kami akn cri mse tuk borak2 pjg melepaskan rindu di kalbu..hik3..maklumla lama xjumpe..sem ni de 3 kelas je yg same ngan die..tp tu pon xborak sbb time blaja..huhuuu..haa sblom 2..nk offer ckit..si dayah ni blom berpunye..leh la klo korang nk usha..tp tuk boy  je ye..kui3..die baik tau..manis..sopan santun..berdikari..sume la..
p/s: dayah tens ey sbb jd kwn vna..dh lame kt kawan kan..hrp2 kekal hingga hujung nyawa kite..sayangg  awk gk!!


ketiga2 sahabat nie yg dpt tmpt special kt hati Qaseh & terbaik bagi Qaseh..Qaseh harap syg korang kt Qaseh seperti mne Qaseh syg korang..malahan lebih dri tue Qaseh sayang kt korang bertiga......tima kasih & syukur kerana dikurniakan sahabat yg baik2 & bgus tuk Qaseh...pesanan terakhir..i love u 4ever,,ever &&&& ever!!! doakan korang berjaya di dunia & akhirat..amin..(^_^)..wat Syafa& ayu moge bahagie di samping org tersayang..& hidayah..smge tambah  mendapat hidayah dri Allah s.wt..& sume..termasuk vna..


p/s: bg sahabat2 lain...terutama coursemate, sahabat-sahabat satu kolej..&persatuan seni silat cekak malaysia, Qaseh tetap syg korang gk..disebabkan terlalu ramai kawan...tak dapat nak uplod sume nanti jemm la blog Qaseh ni..hik3..tuk itu je erk.(^_^)..peace!!

3 comments:

ceriteracintarembulan said...

insyaAllah dear... hubungan nie akan terus kekal walaupun kite dh abis suty nnt.. keep in touch ye? hehehe.. Kalo ade je bende yg syafa buat xkene, tegur je.. hihihi... Syafa nie memang talkactive.. hehehe~ kalo xkenal, memang org akan cakap syafa nie sombong.. hihihi.. padahal mulut banyak sampai xlarat nak layan nnt... ^____^ love u too dear!! muahhhh

serai wangi said...

eh eh eh eh eh...beta takdak ka?aiseyh lupe pulakkk..kite adik beradik..bukan kawan..kuikuikui...(saje nok nyibuk..)

Miss Intan Payung said...

serai wangi..eee sebok je die nih...ee sekeh kang...