Thursday, 1 March 2012

~BintanG~

''....Cube perhatikan dalam berjuta bintang di langit , pasti ada satu yang PALING TERANG...& saya harap bintang itu adalah AWAK..iaitu insan yang mampu memberi saya kilauan hidup & memimpin hidup saya menuju Cinta Sang Pencipta....''

Sebenarnya..Qaseh Sofia sangat sukekan bulan & bintang..nak tahu kenapa..??
Firstly..of course bulan tu cantik sangat! amat sangat! lagi-lagi bulan penuh..mase tu Qaseh akan terfikir..apa yang ada dalam bulan tu ye? SubhanaALLAH..kagum..satu lagi mesti Qaseh akan bagitahu bulan tu..''harap2 saat aku tengok bulan ni..mesti orang tu akan tengok..& wahai bulan sampaikanlah rindu aku pada Dia..sebab..bulan tu sama aje walau di mana kita berada..& Qaseh & dia mesti tengok bende yang sama..cume jarak aje yang berbeza..sweet kan?? 
bintang pun same..klo korang perasan,.dalam berjuta bintang di langit...memang ade 1 je yang berkilau..& bintang tu adalah insan yang dapat membahagiakan Qaseh suatu hari nanti*eerr sape laa insan tu.hurmm.huk3.Qaseh2 berangan tak habis-habis kan?hik3.
nak tahu..mama pernah bagitahu..aku sukakan bulan & bintang sebab mase aku dalam kandungan mama, mama suka tengok..dat's why Qaseh suke..hehehee..(*_^)..love u a lot mama!!! muuuahhhh!